Radio Station
.: About :.
To Radio Station application είναι σχεδιασμένο να τρέχει σε περιβάλλον Windows® και δοκιμασμένο στις εκδόσεις Win2K, WinXP, Vista, Windows 7 και φυσικά στα Windows 8. Άμεση προϋπόθεση να έχετε εγκατεστημένη την έκδοση 9 ή νεότερη του Windows Media Player™. Η ενεργή σύνδεση στο Ιντερνετ είναι αυτονόητη!!

Γιατί το Radio Station application;
...γιατί να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα αντί μια από της ιστοσελίδες που υπάρχουν ήδη με συνδέσεις σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς;

Είναι πολύ απλό.. πρώτον είναι απίστευτα πιο γρήγορο να συντονιστείτε σε οποιοδήποτε σταθμό θέλετε και να πάτε από τον ένα σταθμό στον άλλο με ένα απλό κλικ. Δεύτερον, όση περισσότερη ώρα ακούς ραδιόφωνο μέσω οποιουδήποτε browser (Internet Explorer, Opera, Firefox, Chrome, Safari) τόσο περισσότερο γεμίζει η μνήμη του υπολογιστή, με αποτέλεσμα μετά από λίγο να «σέρνεται»... και η περιήγηση στο Ιντερνετ, αλλά και ο υπολογιστής γενικότερα.

Η εφαρμογή Radio Station, με σταθερή δέσμευση μνήμης (δραματικά μικρότερη από όσο δεσμεύει ένας browser) και σχεδόν 0% απασχόληση του επεξεργαστή έχει ως αποτέλεσμα μα μην επηρεάζει την λειτουργία του υπολογιστή από καμία άποψη. Επιπλέον, η λειτουργία αφύπνισης που περιέχει (alarm clock) είναι πολύ πιο ευχάριστο να σαν υπενθυμίσει κάτι ή να σας αφυπνίσει όταν χρειαστεί!!!

.: Συνεργασία / Διαφήμιση:.
1) Έχετε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος εκπέμπει το πρόγραμμά του μέσω Internet και επιθυμείτε να συμπεριληφθεί στην λίστα του Radio Station application; Θα θέλατε να δημιουργηθεί μια τροποποιημένη έκδοση της εφαρμογής έτσι ώστε όταν ανοίγει, να συντονίζετε αυτόματα στο σταθμό σας με σκοπό την καλύτερη προώθηση και διαφήμιση του σταθμού σας; Επίσης, μπορείτε να διαφημίσετε το σταθμό σας στη σελίδα μας.

2) Η εφαρμογή Radio Station application χρησιμοποιείτε πλέον από χιλιάδες χρήστες κάθε μήνα για την ακρόαση των αγαπημένων τους ραδιοφωνικών σταθμών. Η εφαρμογή μας σας παρέχει την δυνατότητα να διαφημιστείτε σε όλους αυτούς τους ακροατές ανεξαρτήτως πιο σταθμό ακούν! Έτσι, η διαφήμισή σας θα έχει μεγαλύτερη απήχηση αφού δεν εξαρτάτε από κάποιο συγκεκριμένο σταθμό, και αφετέρου σας συμφέρει από θέμα κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας για περαιτέρω πληροφορίες και λεπτομέρειες. (public[@]radio-station[.]gr)
.: License Agreement / Όροι Χρήσης :.
To Radio Station application είναι δωρεάν και παρέχετε με τους όρους χρήσης των Freeware εφαρμογών. Αυτό σημαίνει οτι μπορείτε να το κατεβάσετε, να το εγκαταστήσετε και να το προτείνετε σε όσους θέλετε, χωρίς περιορισμούς. Παρόλα αυτά δεν επιτρέπετε η μετατροπή του προγράμματος σε επίπεδο κώδικα με οποιονδήποτε τρόπο. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε να το κατεβάζετε μόνο απο την σελίδα μας.

Το Radio Station application που κατεβάζετε απο την ιστοσελίδα μας δεν περιέχει οποιασδήποτε μορφής spyware, addware, virus, trojan, malware.

Το Radio Station application είναι μια συλλογή απο web streaming links, των πιο γνωστών ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών τα οποία παρέχονται δωρεάν στον Ίντερνετ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο τον οποιοδήποτε με σκοπό να συντονιστεί σε κάποιο online ραδιοφωνικό σταθμό. Δεν παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα η χρήση των streamming links αλλά αν για κάποιο ευφάνταστο λόγω πιστεύετε το αντίθετο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα διευθετήσουμε το θέμα.

Τα πνευματικά δικαιώματα την εφαρμογή Radio Station application και όποιας μεταγενέστερης έκδοση αυτής, ανήκουν στον δημιουργό και προγραμματιστή της εφαρμογής (© G.Fragkos). Ο τελικός χρήστης είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα μόνο για προσωπική χρήση. Κομμάτι της εφαρμογής μεμονωμένα ή ολοκληρωμένα η ίδια η εφαρμογή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κομμάτι κάποιου άλλου προγράμματος, ούτε για επαγγελματική χρήση, χωρίς την γραπτή άδεια του δημιουργού.

Η εφαρμογή έχει ελεγχθεί για την καλή και αξιόπιστη λειτουργία της. Παρόλα αυτά η ευθύνη για την εγκατάσταση και χρήση του προγράμματος παραμένει στον εκάστοτε χρήστη και δεν φέρουμε καμιά ευθύνη για τυχόν προβλήματα που προκύψουν. Η εφαρμογή παρέχετε δωρεάν, ως έχει.

(info[@]radio-station[.]gr)


 
www.radio-station.gr